Gastenboek

                             

Vernieuwen

 • Geplaatst door Roosje
  Ons zoontje is via een spoed keizersnede ter wereld gekomen en ivm Corona moest ik de dag erna het ziekenhuis al verlaten. Thuis aangekomen kon ik eigenlijk nog bijna niets zelf.
  Bianca heeft ons, maar met name mij fantastisch begeleid en heel veel vertrouwen gegeven, ze heeft me zo in het hart geraakt met al haar hulp, lekker een verwennerij'tje in de middag nadat ik even een uurtje had geslapen, een wasmachine die in de tijd als zij bij ons was niet 1 minuut stil stond, niks was haar teveel. Ik ben heel blij dat ik deze bijzondere vrouw heb ontmoet die haar werk met zoveel passie doet. Als er ooit nog een kindje komt, dan weet ik je te vinden, en anders kom je een weekje kramen voor de gezelligheid
  Liefs Roos en Xavi.
 • Geplaatst door Mandy
  Wij hebben zo een fijne tijd met Bianca gehad, ze heeft ons echt zo fijn en goed geholpen ,ons onwijs in de watten gelegd een betere kraamverzorgster kon ik me niet wensen!!!! Ze is zo lief en behulpzaam niks is der te gek ze maakte der voor ons een hele leuke en bijzonderen tijd van. Wij raden Bianca dan ook zeker weten aan je heb der echt een topper voor een paar dagen bij (min puntje is daarom wel dat het afscheid minder leuk is ) we missen der onwijs. Mochten we ooit voor de 2de keer papa en mama worden dan is Bianca de eerste die wij bellen !!!! Nogmaals heel erg bedankt !!!♡♡
 • Geplaatst door Kevin en Tarea
  Lieve Bianca,

  Sommige mensen komen met een reden in je leven. Kevin en ik zijn van mening dat jij bij ons dat niet alleen bent vanwege je beroep maar ook vanwege dat jij jij bent. Wij en natuurlijk Jim, zijn jou daar heel erg dankbaar voor. Je bent een mooi mens en een hele lieve vrouw.
  Vanaf het moment dat we jou ontmoette hadden we een fijn gevoel bij jou.
  Uit de grond van ons hart: bedankt voor al je hulp, je absolute professionaliteit, steun, tips-and-tricks, heerlijke(!) maaltijden, smoothies, macaroons, fijne kletsmomenten en gezellige aanwezigheid. Jij hebt ons een kraamtijd gegeven waar we zo fijn op terug kijken en zeker niet zullen vergeten! Je bent een fantastische kraamhulp! ❤️ En een echte aanrader voor anderen!

  We hopen je nog vaker tegen te zullen komen. (sowieso als er in de toekomst een 2de komt weten we je te vinden 😉)

  Heel veel liefs en een dikke knuffel,

  Kevin, Tarea en Jim ❤️
  en een dikke poot van Navy. 🐾
 • Geplaatst door Leonie
  Bianca is echt een 10+. Ze heeft met haar rust en liefdevolle aandacht er echt voor gezorgd dat wij een hele fijne kraamweek hebben gehad. Niks was haar te veel (zelfs bananen pannenkoekjes op zondag) ook heeft ze super goed geholpen met de borstvoeding op gang krijgen. Nu ze weg is kunnen we haar nog steeds contacten als er vragen zijn. Ik zou Bianca aan iedereen aanbevelen! En mocht er een tweede kindje komen, is zij de eerste die we bellen.
 • Geplaatst door Susanne
  Bianca heeft ons een fantastische kraamtijd bezorgd! Ze heeft ons enorm goed op weg geholpen met ons eerste kindje. Op een hele rustige, deskundige en fijne manier geeft ze je zoveel vertrouwen en hebben wij de eerste week enorm veel geleerd. Bianca heeft echt liefde voor haar vak en dat merk je bij alles wat ze doet. Daarbij heeft Bianca ons enorm in de watten gelegd, wat de kraamweek echt tot een feestje maakte. En ze is ook nog eens supergezellig om om je heen te hebben. Mocht je op zoek zijn naar een kraamverzorgster, Bianca is een lot uit de loterij!!
 • Geplaatst door Kim
  Wat heb ik kunnen genieten van een heerlijke kraamweek. De warmte, de liefde de passie die jij hebt voor je werk is ongelooflijk. Werkelijk overal wordt aan gedacht, mijn onzekerheid of ik het wel goed deed met mijn kindje heb je zo mooi weg genomen, en dat alles gaat je zo makkelijk af. De energie die je meebracht en je humor ?wat heb je toch een heerlijke humor. Lieve Bianca we missen je en zonder twijfel zouden we je meteen weer bellen mochten we weer verrast worden met een wonder❤
 • Geplaatst door Hannah & Chris
  Dank je wel Bianca, voor de fantastische zorgen voor Rosa (en een beetje voor ons). Je nam ons al het werk uit handen, zodat we alle tijd hadden voor fantastische dagen met onze dochter. Ook was je heel deskundig en duidelijk in de adviezen voor de verzorging van ons kleintje. Voor moeder had je concrete en praktische tips voor het omgaan met de borstvoeding, met name toen het allemaal ineens niet meer vanzelfsprekend was. Met rust en vertrouwen loodste je ons door deze lastige dagen heen, waarvoor veel dank!
  Wij hebben het als zeer prettig ervaren hoe je contact met ons maakte, waarin je een fijne balans creeerde tussen afstand en nabijheid. Als wij rond kwart voor negen de ontbijtjes kregen, zat het eerste wasje er al weer in en was de keuken schoon. Kortom, het was even wennen toen je er afgelopen zondag niet meer was.
 • Geplaatst door BRON Kraamzorg 1op1: Tanja van Gils
  Lief, zorgzaam, alert, en bijzonder flexibel! Je was er, soms onzichtbaar. Dank je wel lieve Bianca!!
 • Geplaatst door BRON Kraamzorg 1op1: Joy van Sprang
  Super fijne kraamweek gehad dankzij Bianca. Onze andere kinderen vonden haar ook super leuk, ze betrok ze overal bij en mochten overal mee helpen.
 • Geplaatst door BRON Kraamzorg 1op1: Michella van den Berg
  Bianca vind ik een harde werker met veel geduld. Ze heeft ook oog voor de andere kinderen in het gezin en betrekt ze er op een leuke manier bij. Een boodschapje doen of iets extra's is haar niet teveel. Ik heb een fijne en gezellige kraamweek gehad dankzij de hulp van Bianca!
 • Geplaatst door BRON Kraamzorg 1op1: Esmeralda van Dasselaar
  Het was bijzonder prettig om Bianca als kraamverzorgende te hebben. Het was voor mij en mijn man gewoon erg gezellig en ze heeft ons alles geleerd over de verzorging van ons eerste kindje. We zijn echt een beetje tot rust gekomen en we vonden het jammer dat de tijd erop zat. Het huis was schoon, we werden verwend met lekkere hapjes en we hebben veel gelachen. Dank je wel Bianca! Groetjes Arman en Esmeralda
 • Geplaatst door BRON Kraamzorg 1op1: Annemarie Hoang-Munster
  Bianca is echt een topper! Haar goede zorgen, adviezen, tips, goede uitleg en proffesionaliteit heeft onze kraamweek onvergetelijk gemaakt. Bianca is een hele fijne sociale vrouw en makkelijk in omgang en niets is haar teveel. We hopen dat als we gezegend zijn met nog een kleine dat Bianca weer kan komen. Liefs Lam, Annemarie & James
 • Geplaatst door BRON Kraamzorg 1op1: Leonie Wymenga-van der Kuij
  Bianca heeft ons een fantastische kraamtijd bezorgd. Ze heeft erg veel ervaring en heeft me erg gesteund bij het op gang krijgen van de borstvoeding en volhouden. Bij mijn bevalling heb ik vrij veel bloed verloren, Bianca had hier ook veel ervaring mee en heeft veel tips en tricks gegeven hoe hier mee om te gaan. Daarnaast is het haar gelukt om mij te laten inzien dat ik echt rustig aan moet doen en dat is best lastig voor een bezig bij zoals ik. Kortom niets dan lof voor de kennis, kunde, inzet en gedrevenheid van Bianca. Bij een eventuele volgende zwangerschap zou ik haar meteen weer vragen.
 • Geplaatst door BRON Kraamzorg 1op1: Amanda van Niel
  Bianca is een zeer prettig persoon. Ze krijgt huishoudelijke taken in een korte tijd klaar en neemt ook de tijd voor jou als persoon tussendoor om te kijken hoe het met je gaat. Ze zorgt dat je de meeste belangrijke dingen qua verzorging van de baby door krijgt en ze gaat ook heel leuk met de baby om. Alles positief!
 • Geplaatst door BRON Kraamzorg 1op1: Florentine van Everdingen
  Bianca is in één woord geweldig. Wij hadden ons geen betere kraamverzorgster kunnen wensen! Ze was zeer professioneel en we voelden ons vanaf moment één bij haar op ons gemak. Mede dankzij haar kijken wij terug op een hele fijne kraamtijd van ons eerste kindje.
 • Geplaatst door BRON Kraamzorg 1op1: Heleen Alders
  Mijn partner en ik hadden beiden een erg goed gevoel bij de zorg van Bianca. Ze is zeer prettig in de omgang, dringt zich niet op maar heeft ondertussen wel alles in de gaten en adviseert zeer kundig. Tegelijkertijd gaf ze mij alle ruimte om te ontdekken en voelen wat bij mij en mijn dochter past. Zo ontwikkelde ik vertrouwen en was ik na 8 dagen kraamzorg klaar om het alleen te doen. Verder is Bianca gewoon een super lieve, warme vrouw die niet vies is van hard werken, het huis schoonhouden en zelfs het avondeten voor je klaar wilt maken. Echt goud waard, mocht er een 2e kindje komen dan weten we nu waar we moeten zijn.
 • Geplaatst door BRON Kraamzorg 1op1: Floor Wehmeijer
  Bianca heeft ervaring, verstand van zaken, en is bovendien een lief en warm persoon. Ze heeft ons fantastisch geholpen na de geboorte van onze derde. Ze heeft mij echt in de watten gelegd en heeft veel aandacht gegeven aan broer en zus (die het na weken nog steeds over haar hebben). Ze werkt hard, voelt situaties goed aan, en zorgt voor lieve extraatjes. Wat een verschil met eerdere ervaringen. Ik zou deze fantastische vrouw aan iedereen aanraden!
 • Geplaatst door Via Kraamzorg 1 op 1: Mirjam Reijnen
  Via-via ben ik in contact gekomen met Bianca. En wat ben ik blij met haar geweest als kraamhulp! En niet alleen ik, ook mijn vriend, mijn zoontje van 3, de hond en ook het bezoek. Bianca werkt heel schoon, is duidelijk, staat open voor elke vraag en uitleg, denkt mee en is makkelijk en sociaal in de omgang. Ik heb me tijdens de kraamweek nergens druk om hoeven te maken, kon de rust krijgen die ik nodig had en de verzorging was optimaal. Ik zou Bianca zeker aan vriendinnen en kennissen voorstellen als zij op zoek zijn naar een kraamverzorgster.
 • Geplaatst door Via Kraamzorg 1 op 1: Medija Garbat
  Wat een fijne tijd met Bianca Gouverneur!! Zoveel geleerd en zoveel geduld met alles echt helemaal top. We zijn enorm verwend en vertroeteld en hebben super genoten van alles. We hoefden niets te vragen want voor dat we dat konden was het al geregeld of het om een broodje ging de was of een schoonbed je draait je om en het staat er,wat kun jij hard werken zeg!! Dankjewel voor alles.
© 2017 - 2020 Het Geboortewonder | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel