Het gastenboek wordt verder ontwikkelt.
Mocht je ook iets willen plaatsten in het gastenboek klik dan hier.

 • Mariska_2023-12-06:
  Wij konden ons geen betere kraamhulp wensen dan Bianca. Naast dat Bianca erg bekwaam is in haar vak is ze ook super vriendelijk en sociaal. Ze voelt goed aan waar je behoefte aan hebt en waar je juist geen behoefte aan hebt. Voor ons was het ons eerste kindje waardoor alles helemaal nieuw en onwennig was. Bianca heeft zowel mij als mijn vriend de eerste belangrijke stappen van het moeder- en vaderschap laten zien en geleerd. Ons dochtertje was de eerste dagen misselijk van de bevalling en dit hield helaas wat langer aan dan “normaal gesproken”. Hierdoor vlogen de dagen voorbij, maar door het vele spugen en het daardoor omkleden en schoonmaken van de baby, kwamen we niet toe aan de andere dingen zoals het in badje doen. Zonder enige twijfel is Bianca nog wat uren langer bij ons gebleven om ervoor te zorgen dat wij alles hadden gedaan, gezien en gehoord. Bianca straalt rust en ervaring uit. Ik voelde me erg om mijn gemak, zelfs in de meest emotionele en gekke week uit m’n leven. Bianca is dan ook de eerste die ik bel bij een eventuele volgende zwangerschap!

 • Inge_2023-06-15:
  We hebben een fantastische week met Bianca achter de rug! Ze is ontzettend lief geweest voor onze baby, peuter en voor ons. Ze zit voor altijd in ons hart!

 • Rowan_2023-06-05:
  Bianca is meer dan goud waard. Naast haar kunde en kennis is zij echt bezig met jou als mens! Oprechte interesse en zorg. Zij gaat voor jou als moeder en kind door het vuur. Bedankt voor jouw enorme steun, inzet en toewijding.

 • Karen_2023-05-04:
  Ik had me geen lievere, fijnere en kundigere kraamverzorgende kunnen wensen!

 • Eva_2023-04-30:
  Je merkt aan alles dat Bianca met veel plezier en passie haar werk uitvoert. Ze heeft veel ervaring en kennis. Is erg zorgzaam, toont initiatief en pakt lekker door. Het was zo fijn om haar in de kraamweek te hebben. Ook voor de andere kinderen was ze heel lief, ze betrok ze op een hele natuurlijke en ontspannen manier bij de zorg voor de baby. Mijn 3 jarige zoon vraagt na 2 wkn nog iedere dag of Bianca komt :)

 • Chelsea_2023-03-22:
  28 jaar geleden heeft Bianca gekraamd bij mijn moeder toen ik net geboren was. Nu ik zelf moeder ben geworden en wist dat Bianca het beroep nog steeds uitoefent, leek het mij heel bijzonder Bianca te betrekken in onze kraamweek. Buiten de zorg voor de kraamvrouw, zorgt Bianca ook goed voor de partner. Je voelt je op je gemak en daarnaast is Bianca zeer zorgzaam en lief voor de pasgeboren baby. Het is mooi om te zien dat Bianca dit werk verricht vanuit haar hart. Ons cijfer voor Bianca is een 10+!

 • Sofie_2023-03-11:
  Bianca is een lieve vrouw met hart voor haar werk. Ze zorgt ervoor dat je niks te kort komt tijdens je kraamweek. Bianca doet haar werk met veel passie en liefde. Wij hebben haar nu met onze beide kindjes gehad en ik zou haar iedereen aanraden! Ze is een topper.

 • Marcella_2023-02-19:
  Mijn partner en ik zijn erg blij geweest met de kraamzorg van Bianca. Vanaf het moment dat mijn vliezen braken stond ze voor ons klaar om ons te informeren over hoe zaken zouden verlopen. Wij kregen meer informatie vanuit Bianca dan van de verloskundige, het was prettig om tijdens de bevalling van een eerste kindje iemand te hebben waar je vragen aan kunt stellen. Ook na de kraamweek is Bianca nog steeds bereikbaar voor vragen, dat geeft een comfortabel gevoel. Elke dag heeft ze ervoor gezorgd dat mijn partner en ik bijna niets hoefde te doen, het ontbijt en de lunch werd gemaakt, er werden heerlijke kopjes thee gezet en alle was was aan het einde van de kraamweek weg. Verder zorgde ze ervoor dat ik genoeg rust nam, wat goed is voor het herstel. Op voorhand was ik bang dat een ‘vreemde’ in mijn huis ongemakkelijk zou zijn, maar Bianca voelde niet als vreemde, alles verliep heel natuurlijk. Wat ik hee prettig bond was dat ze de tijd en aandacht nam om naar ons beval verhaal te luisteren en daarbij ook empathisch was. Ook ging ze langs de slager voor een lekker biefstukje, waar we heerlijk van hebben genoten! Bianca, bedankt!

 • Anne-Lotte_2023-01-19:
  Wij hadden ons geen betere kraamweek kunnen wensen met Bianca, wat een topper is zij! Ze is enorm inlevend, lief, behulpzaam en vooral ook heel kundig in haar vak. Dankzij haar hebben wij ultiem kunnen genieten van de eerste bijzondere week met z’n drietjes en hebben we alle kneepjes van het prille ouderschap geleerd.

 • Christa_2022-10-10:
  Door vervelende omstandigheden, namelijk geen kraamzorg zo’n twee weken voor de uitgerekende datum, was Bianca onze redder in nood. Door onze nood heeft Bianca haar schema omgegooid en konden we op het allerlaatste moment bij haar terecht. Wij zijn meer dan blij dat dit zo heeft moeten zijn, want waar waren wij zonder de beste kraamzorg ever; Bianca! Bianca was alles en nog meer dan wij hadden kunnen wensen als kraamzorg. Wanneer wij nog een kindje zouden mogen krijgen, is de eerste die van de zwangerschap af komt te weten Bianca, om zo ons plekje veilig te stellen. Het is een ontzettend vriendelijke, lieve en gulle vrouw die nergens haar handen voor om draait. Ze was altijd op tijd. Deed alles wat nodig was en op een hele fijne en prettige manier. Wij bevelen Bianca 200% aan.

 • Priscilla_2022-10-07:
  Bianca is een geweldige kraamverzorgende en ik ben meer dan tevreden over de zorg die ik van haar heb mogen ontvangen. Ze nam altijd de tijd om dingen uit te leggen, te laten zien en dingen door te nemen. Ik voel me gehoord en gezien, en ze heeft alles afgestemd op onze wensen. Ze heeft alle verwachtingen overtroffen!

 • Elaine_2022-04-09:
  Bianca heeft mijn kraamweek een gouden randje gegeven. Bianca ziet jou als persoon en voelt dingen haarfijn aan. Op dag vier heb ik besloten om (tegen al mijn verwachtingen in) toch borstvoeding te gaan geven. Zonder enige twijfel besloot Bianca dan ook om twee dagen langer te blijven, zodat er genoeg tijd zou zijn om alles zo goed mogelijk onder de knie te krijgen. En dat is 100% gelukt! Deze keuze zou ik nooit zonder Bianca hebben gemaakt en hier ben ik haar eeuwig dankbaar voor. Ik ben enorm door Bianca in de watten gelegd en het is mij en mijn gezin aan niets ontbroken. Ik raad Bianca zeker aan en kom zonder twijfel in de toekomst bij haar terug!

 • Samantha_2021-11-23:
  Bianca is een gouden vrouw die na je bevalling je helemaal in de watten legt en je laat wennen op jou manier aan het moederschap! Ze heeft heel veel mensenkennis en voelt perfect aan hoe ze met het gezin om moet gaan zodat jij met vertrouwen je kindje leert kennen en weet wat je moet doen en hoe je ermee om moet gaan ! Deze vrouw heeft gezorgd dat mij kraamweek er 1 was met een gouden randje. Voor alle vrouwen die moeder worden en de liefste leukste kraamverzorgende willen dan moet je zeker bij deze powervrouw zijn. Als wij nog ooit een kindje mogen krijgen dan is de keus snel gemaakt en is het eerste wat ik doe, Bianca bellen om weer te komen kramen.

 • Marjolein_2021-08-11:
  Lieve Bianca,
  Wij zagen best een beetje tegen de kraamweek op door ervaringen bij onze andere kinderen. Totdat ik in contact werd gebracht met jou. Wauw, jij hebt de kraamweek zo mooi gemaakt. Je liefde, zorgzaamheid en passie voor het vak maakt jou een topper. Zelfs na dat de kraamweek afgelopen was en ik ineens een borstontsteking kreeg, stond je voor mij klaar. Ik mocht je appen voor vragen en advies. En je hebt zelfs de ontsteking weg gemasseerd. Je beschikt ook over een hoop kennis over borstvoeding waardoor dat helemaal goed op gang is gekomen. Het zijn al die kleine extra's die je doet, wat jou tot een mooi mens maakt. Ook de interesse en gezelligheid naar de andere kinderen toe, ze mochten helpen en je hebt ze super verwend. Lieve Bianca bedankt voor de mooie week en wij zullen altijd met veel liefde aan jou terug denken. Liefs, Johan, Marjolein, Calvin, Zoë, Amy en Evi 

 • Marijne_2021-07-22:
  Lieve Bianca,
  Via deze weg willen we je nogmaals bedanken voor onze kraamweek. Nog wekelijks denken wij terug aan deze tijd. Wanneer wij verhalen horen van andere kersverse ouders blijkt maar weer hoe erg we geboft hebben met jou.
  We konden onszelf zijn, we hebben ontzettend veel geleerd maar bovenal is jouw lieve en persoonlijke verzorging blijven hangen.
  Dank en liefs,
  Enno, Marijne & Lieve
 • Roxy_2021-06-28:
  Super fijn gehad met Bianca!

 • Quirine_2021-06-03:
  Lieve Bianca! Nogmaals heel erg bedankt voor alles de afgelopen 1,5 week! Je bent een ontzettend zorgzaam, liefdevol en warm persoon! Je zorgt ervoor dat zowel moeder, kind als vader zich op hun gemak voelen. Je hebt ons enorm verrast met heerlijke ontbijtjes en hebben ontzettend veel lol gehad tijdens de pittige eerste dagen na de bevalling. Kleine Thijmen is een ontzettend sterk ventje en dat komt door al jouw tips en hulp de eerste dagen! Hadden deze periode niet zonder jou willen beleven en mocht er ooit een tweede komen dan nemen wij uiteraard meteen weer contact met jou op! Hele dikke knuffel van mij, Boudewijn en Thijmen!
   
 • Sofie_2021-04-29:
  Dankzij Bianca hebben wij een prettige en fijne kraamweek gehad zonder zorgen. Wij hebben Bianca ervaren als een lieve, sociale, zorgzame en behulpzame vrouw die met enorm veel passie haar beroep uitoefent. Wij raden haar zeker aan!
   
 • Domino_2021-03-22:
  Bianca is een lieve zorgzame vrouw. Ze zorgt zowel goed voor moeder en kind als de partner. Ze neemt de tijd om uit te leggen hoe je je kindje het beste kunt verzorgen. Daarnaast vraagt ze altijd eerst of je het zelf zou willen doen en geeft deskundige begeleiding, dat vind ik wel echt een plus punt. Ze is een erg open persoon en geeft je altijd de gelegenheid om op of aanmerkingen te geven als je iets anders zou willen. Voor ons was de kraamweek geslaagd en zouden haar in het vervolg weer graag bij ons hebben als kraamverzorgster.
   
 • Isabel_2021-02-26:
  Bianca is een geweldige kraamhulp met ontzettend veel ervaring. De rust en liefde die ze heeft voor de baby maar ook voor moeder is echt fantastisch. Ik heb de kraamweek als ontspannen en heel gezellig ervaren! Een aanrader want Bianca is een TOPPER!
   
 • Joyce_2020-12-07:
  Wij zijn erg blij geweest met Bianca, als kraamverzorgster! Het ging om een kraamperiode van mijn eerste kindje, en ik kan geen vergelijking maken met andere kraamverzorgsters, maar wij waren heel erg tevreden (meer dan tevreden zelfs). Bianca heeft ons geholpen in een periode waarin je als nieuwe ouders erg onzeker bent, en Bianca heeft ons zeker gemaakt, ons op onze gemak gesteld, gerustgesteld wanneer het nodig was, tips gegeven en mijn onzekerheid (als nieuwe moeder) weg genomen en ik denk dat dit 1 van de belangrijkste dingen is (voor mij wel!) Naast het geven van vertrouwen, heeft Bianca erg veel kennis van haar werk, zo heeft zij mij erg geholpen met het geven van borstvoeding, tips voor het omdraaien van het dag- nacht ritme, in bad doen van je kindje, op een handige manier je kindje aankleden en alle verzorging die bij je baby komt kijken. Onze dochter was erg licht toen zij geboren werd, waardoor voeding erg belangrijk was, en borstvoeding de eerste paar dagen ook niet meteen goed ging (en pijn deed). Bianca heeft met de goede tips, duidelijke richtlijnen, aanleg technieken gezorgd dat dit na een paar dagen al goed verliep (en nog steeds gaat dit helemaal goed) Naast dat Bianca veel kennis heeft van haar werk is ze ook een ‘mensen mens’. Zo voelde zij precies aan wat wij nodig hadden, en op welk moment.. een uurtje extra slaap, streng zijn in het nog niet te veel bewegen/ondernemen (dat had ik ook wel nodig), een voedzame (en lekkere) maaltijd, een georganiseerde commode zodat je alles bij de hand heb op het moment dat je de baby aan het verschonen bent (had ik van te voren geen idee van), een lege wasmand en een schoon huis. We kijken met een erg goed gevoel op onze kraamweek!
   
 • Miranda_2020-10-05:
  Toen we ons tweede kindje verwachtten hebben wij direct Bianca gebeld en gevraagd of ze opnieuw bij ons wilde kramen, daar de kraamtijd na de bevalling van onze eerste zo goed was bevallen. En wat was het ook dit keer weer fijn! Zorg voor het huishouden, de baby, onze oudste dochter en mij; het maakte haar allemaal niet uit, niets was te veel. Topper is het!
   
 • Roosje_2020-07-06:
  Ons zoontje is via een spoed keizersnede ter wereld gekomen en ivm Corona moest ik de dag erna het ziekenhuis al verlaten. Thuis aangekomen kon ik eigenlijk nog bijna niets zelf.

  Bianca heeft ons, maar met name mij fantastisch begeleid en heel veel vertrouwen gegeven, ze heeft me zo in het hart geraakt met al haar hulp, lekker een verwennerij'tje in de middag nadat ik even een uurtje had geslapen, een wasmachine die in de tijd als zij bij ons was niet 1 minuut stil stond, niks was haar teveel. Ik ben heel blij dat ik deze bijzondere vrouw heb ontmoet die haar werk met zoveel passie doet. Als er ooit nog een kindje komt, dan weet ik je te vinden, en anders kom je een weekje kramen voor de gezelligheid 

 • Steffie_2020-06-30:
  Wat hebben wij een geluk gehad dat wij Bianca als kraamverzorgster kregen. Bianca is zo extreem verzorgend, oprecht, lief, bezorgd, heel sensitief en brengt alles met de nodige humor. Wij hebben echt genoten van de tijd met haar en raden haar dan ook aan iedereen aan. Ze heeft ons alle drie (vader, moeder en baby) ontzettend goed verzorgd, ontlast, geïnformeerd, geleerd en er is ook echt een heel fijne band ontstaan. We merkten echt in alles dat ze zo veel ervaring heeft en er echt voor je is. Zo heeft ze ons bijvoorbeeld heel erg goed geholpen met de borstvoeding en zag zij direct dat het lipbandje en tongriempje van ons kindje gelaserd moest worden, waardoor ons dochtertje beter kon drinken en mijn borstvoeding pijnloos werd. Echt een topper!!

 • Julie_2020-06-04:
  Ze heeft veel meer gedaan dan nodig was. We konden ons geen betere en fijnere kraamzorg wensen.

 • Patty_2020-04-21:
  Gelijk al bij ons eerste telefoontje voelde ik de klik met Bianca, wat een lieve, behulpzame kraamhulp hebben wij aan Bianca gehad! Het fijne was dat Bianca de hele basis liet zien, me alle informatie gaf tot de kleine dingen aan toe die je wilt en moet weten, maar het ondertussen ook gezellig hebt en ik ben ontzettend geholpen met de borstvoeding van A tot Z. We leven in de corona tijd en Bianca is ontzettend oplettend en hartstikke schoon, wat een fijn idee was en waar we zelf ook nog veel aan hebben gehad. Ook met bijvoorbeeld het kRaambezoek heeft Bianca ons duidelijk gemaakt wat wij het beste konden doen, zij is heel professioneel en gespecialiseerd in haar vak, dat hebben we zeker gemerkt! Wij zijn heel blij dat Bianca onze kraamhulp was en hadden niet anders gewilt!

 • Naomi_2020-03-20:
  Ondanks dat alles iets anders liep vanwege corona hebben wij een enorm leuke, gezellige en leerzame kraamweek gehad! Wij zouden Bianca zeker aanraden en als er een 2e komen dan zullen wij weer contact opnemen. Bedankt voor de goede zorgen! Liefs Naomi, Thomas en Fenna

 • Ella_2020-03-17
  Wij hebben dankzij Bianca een geweldige start kunnen maken met Vajèn. Het hele gezin heeft genoten van de geweldige en ontspannen zorg die Bianca ons de hele week gegeven heeft. Wij zijn in jaren niet zo ontspannen geweest. Ik had niet durven dromen van zo een heerlijke kraamweek.
   
 • Mandy_2020-03-01:
  Wij hebben zo een fijne tijd met Bianca gehad, ze heeft ons echt zo fijn en goed geholpen ,ons onwijs in de watten gelegd een betere kraamverzorgster kon ik me niet wensen!!!! Ze is zo lief en behulpzaam niks is der te gek ze maakte der voor ons een hele leuke en bijzonderen tijd van. Wij raden Bianca dan ook zeker weten aan je heb der echt een topper voor een paar dagen bij (min puntje is daarom wel dat het afscheid minder leuk is ) we missen der onwijs. Mochten we ooit voor de 2de keer papa en mama worden dan is Bianca de eerste die wij bellen !!!! Nogmaals heel erg bedankt !!!♡♡ 
   
 • Kevin en Tarea_2020-02-14
  Lieve Bianca,
  Sommige mensen komen met een reden in je leven. Kevin en ik zijn van mening dat jij bij ons dat niet alleen bent vanwege je beroep maar ook vanwege dat jij jij bent. Wij en natuurlijk Jim, zijn jou daar heel erg dankbaar voor. Je bent een mooi mens en een hele lieve vrouw.

  Vanaf het moment dat we jou ontmoette hadden we een fijn gevoel bij jou. 
  Uit de grond van ons hart: bedankt voor al je hulp, je absolute professionaliteit, steun, tips-and-tricks, heerlijke(!) maaltijden, smoothies, macaroons, fijne kletsmomenten en gezellige aanwezigheid. Jij hebt ons een kraamtijd gegeven waar we zo fijn op terug kijken en zeker niet zullen vergeten! Je bent een fantastische kraamhulp! ❤️ En een echte aanrader voor anderen!

  We hopen je nog vaker tegen te zullen komen. (sowieso als er in de toekomst een 2de komt weten we je te vinden 😉)

  Heel veel liefs en een dikke knuffel,

  Kevin, Tarea en Jim ❤️
  en een dikke poot van Navy. 🐾

 • Leonie_2020-02-12:
  Bianca is echt een 10+. Ze heeft met haar rust en liefdevolle aandacht er echt voor gezorgd dat wij een hele fijne kraamweek hebben gehad. Niks was haar te veel (zelfs bananen pannenkoekjes op zondag
   
 • Geplaatst door Susanne
  17-04-2019 | 21.25
  Bianca heeft ons een fantastische kraamtijd bezorgd! Ze heeft ons enorm goed op weg geholpen met ons eerste kindje. Op een hele rustige, deskundige en fijne manier geeft ze je zoveel vertrouwen en hebben wij de eerste week enorm veel geleerd. Bianca heeft echt liefde voor haar vak en dat merk je bij alles wat ze doet. Daarbij heeft Bianca ons enorm in de watten gelegd, wat de kraamweek echt tot een feestje maakte. En ze is ook nog eens supergezellig om om je heen te hebben. Mocht je op zoek zijn naar een kraamverzorgster, Bianca is een lot uit de loterij!!
   
 • Geplaatst door Kim

  10-02-2018 | 08.53

  Wat heb ik kunnen genieten van een heerlijke kraamweek. De warmte, de liefde de passie die jij hebt voor je werk is ongelooflijk. Werkelijk overal wordt aan gedacht, mijn onzekerheid of ik het wel goed deed met mijn kindje heb je zo mooi weg genomen, en dat alles gaat je zo makkelijk af. De energie die je meebracht en je humor ?wat heb je toch een heerlijke humor. Lieve Bianca we missen je en zonder twijfel zouden we je meteen weer bellen mochten we weer verrast worden met een wonder❤

 • Geplaatst door Hannah & Chris

  05-02-2018 | 20.52

  Dank je wel Bianca, voor de fantastische zorgen voor Rosa (en een beetje voor ons

 • Geplaatst door BRON Kraamzorg 1op1: Tanja van Gils

  11-01-2018 | 11.46

  Lief, zorgzaam, alert, en bijzonder flexibel! Je was er, soms onzichtbaar. Dank je wel lieve Bianca!!

 • Geplaatst door BRON Kraamzorg 1op1: Joy van Sprang

  11-01-2018 | 11.45

  Super fijne kraamweek gehad dankzij Bianca. Onze andere kinderen vonden haar ook super leuk, ze betrok ze overal bij en mochten overal mee helpen.

 • Geplaatst door BRON Kraamzorg 1op1: Michella van den Berg

  10-01-2018 | 14.44

  Bianca vind ik een harde werker met veel geduld. Ze heeft ook oog voor de andere kinderen in het gezin en betrekt ze er op een leuke manier bij. Een boodschapje doen of iets extra's is haar niet teveel. Ik heb een fijne en gezellige kraamweek gehad dankzij de hulp van Bianca!

 • Geplaatst door BRON Kraamzorg 1op1: Esmeralda van Dasselaar

  10-01-2018 | 14.42

  Het was bijzonder prettig om Bianca als kraamverzorgende te hebben. Het was voor mij en mijn man gewoon erg gezellig en ze heeft ons alles geleerd over de verzorging van ons eerste kindje. We zijn echt een beetje tot rust gekomen en we vonden het jammer dat de tijd erop zat. Het huis was schoon, we werden verwend met lekkere hapjes en we hebben veel gelachen. Dank je wel Bianca! Groetjes Arman en Esmeralda

 • Geplaatst door BRON Kraamzorg 1op1: Annemarie Hoang-Munster

  10-01-2018 | 14.41

  Bianca is echt een topper! Haar goede zorgen, adviezen, tips, goede uitleg en proffesionaliteit heeft onze kraamweek onvergetelijk gemaakt. Bianca is een hele fijne sociale vrouw en makkelijk in omgang en niets is haar teveel. We hopen dat als we gezegend zijn met nog een kleine dat Bianca weer kan komen. Liefs Lam, Annemarie & James

 • Geplaatst door BRON Kraamzorg 1op1: Leonie Wymenga-van der Kuij

  10-01-2018 | 14.39

  Bianca heeft ons een fantastische kraamtijd bezorgd. Ze heeft erg veel ervaring en heeft me erg gesteund bij het op gang krijgen van de borstvoeding en volhouden. Bij mijn bevalling heb ik vrij veel bloed verloren, Bianca had hier ook veel ervaring mee en heeft veel tips en tricks gegeven hoe hier mee om te gaan. Daarnaast is het haar gelukt om mij te laten inzien dat ik echt rustig aan moet doen en dat is best lastig voor een bezig bij zoals ik. Kortom niets dan lof voor de kennis, kunde, inzet en gedrevenheid van Bianca. Bij een eventuele volgende zwangerschap zou ik haar meteen weer vragen.

 • Geplaatst door BRON Kraamzorg 1op1: Amanda van Niel

  10-01-2018 | 14.37

  Bianca is een zeer prettig persoon. Ze krijgt huishoudelijke taken in een korte tijd klaar en neemt ook de tijd voor jou als persoon tussendoor om te kijken hoe het met je gaat. Ze zorgt dat je de meeste belangrijke dingen qua verzorging van de baby door krijgt en ze gaat ook heel leuk met de baby om. Alles positief!

 • Geplaatst door BRON Kraamzorg 1op1: Florentine van Everdingen

  10-01-2018 | 14.10

  Bianca is in één woord geweldig. Wij hadden ons geen betere kraamverzorgster kunnen wensen! Ze was zeer professioneel en we voelden ons vanaf moment één bij haar op ons gemak. Mede dankzij haar kijken wij terug op een hele fijne kraamtijd van ons eerste kindje.

 • Geplaatst door BRON Kraamzorg 1op1: Heleen Alders

  10-01-2018 | 14.09

  Mijn partner en ik hadden beiden een erg goed gevoel bij de zorg van Bianca. Ze is zeer prettig in de omgang, dringt zich niet op maar heeft ondertussen wel alles in de gaten en adviseert zeer kundig. Tegelijkertijd gaf ze mij alle ruimte om te ontdekken en voelen wat bij mij en mijn dochter past. Zo ontwikkelde ik vertrouwen en was ik na 8 dagen kraamzorg klaar om het alleen te doen. Verder is Bianca gewoon een super lieve, warme vrouw die niet vies is van hard werken, het huis schoonhouden en zelfs het avondeten voor je klaar wilt maken. Echt goud waard, mocht er een 2e kindje komen dan weten we nu waar we moeten zijn.

 • Geplaatst door BRON Kraamzorg 1op1: Floor Wehmeijer

  10-01-2018 | 14.07

  Bianca heeft ervaring, verstand van zaken, en is bovendien een lief en warm persoon. Ze heeft ons fantastisch geholpen na de geboorte van onze derde. Ze heeft mij echt in de watten gelegd en heeft veel aandacht gegeven aan broer en zus (die het na weken nog steeds over haar hebben). Ze werkt hard, voelt situaties goed aan, en zorgt voor lieve extraatjes. Wat een verschil met eerdere ervaringen. Ik zou deze fantastische vrouw aan iedereen aanraden!

 • Geplaatst door Via Kraamzorg 1 op 1: Mirjam Reijnen

  10-01-2018 | 13.40

  Via-via ben ik in contact gekomen met Bianca. En wat ben ik blij met haar geweest als kraamhulp! En niet alleen ik, ook mijn vriend, mijn zoontje van 3, de hond en ook het bezoek. Bianca werkt heel schoon, is duidelijk, staat open voor elke vraag en uitleg, denkt mee en is makkelijk en sociaal in de omgang. Ik heb me tijdens de kraamweek nergens druk om hoeven te maken, kon de rust krijgen die ik nodig had en de verzorging was optimaal. Ik zou Bianca zeker aan vriendinnen en kennissen voorstellen als zij op zoek zijn naar een kraamverzorgster.

 • Geplaatst door Via Kraamzorg 1 op 1: Medija Garbat

  10-01-2018 | 13.39

  Wat een fijne tijd met Bianca Gouverneur!! Zoveel geleerd en zoveel geduld met alles echt helemaal top. We zijn enorm verwend en vertroeteld en hebben super genoten van alles. We hoefden niets te vragen want voor dat we dat konden was het al geregeld of het om een broodje ging de was of een schoonbed je draait je om en het staat er,wat kun jij hard werken zeg!! Dankjewel voor alles.

 

© 2017 - 2024 Het Geboortewonder | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel